Látogasson el webáruházunkba!

Mérges Kelgyó 41ml (kelgy41)

Webáruház  »  CHILI termékek  »  Mérges Kelgyó 41ml
https://www.kendertanya.hu/termek/detki-chilis-betyar-mk41-merges-kelgyo2
 Mérges Kelgyó 41ml
Ára:
1 100 Ft

Só és ecet mentes!
A fagyok beállta előtt leszedett félérett chili paprikákból készítettük. Csak Moruga Scorpion, Jolokia és Habanerok (sárga és piros fajta) kerültek bele.
Ételek fűszerezésére ajánljuk, melegszendvicsre, gyrosban és burritora teszteltük, nagyon finom. :) , de más ételek fűszerezésére is kiváló.
Tetszés szerint hígítható, ízesíthető, egyedi chiliszósz készítésére is alkalmas.
Erőssége: 10/8

Mérges Kelgyó 41ml részletes ismertetője

A fagyok beállta előtt leszedett félérett chili paprikákból készítettük. Csak Moruga Scorpion, Jolokia és Habanerok (sárga és piros fajta) chilik kerültek bele.
Meglepetésünkre az erőssége rendesen érezhető, függetlenül attól, hogy a chilik nem voltak teljesen érettek. A gyakorlottabb erősevők egy-egy jellegzetes chili paprika aromát is fel tudnak benne fedezni, továbbá a fajták összekeverése plusz adott hozzá egy pikáns ízt is. Az aroma élvezete után pár másodpercre érezhető könnyfakasztó erőssége, marja az arcunkat, ahogy azt kell. :)
Ételek fűszerezésére ajánljuk, melegszendvicsre, gyrosban és burritora teszteltük, nagyon finom. :) , de más ételek fűszerezésére is kiváló.

Nem csepegtetős, kanalazós. Sűrűsége, töménysége, krém állaga lehetővé teszi hígítását, mely a csípősségét nem befolyásolja. Továbbá tetszés szerint ízesíthető, egyedi chiliszósz készítésére abszolút alkalmas, mivel semmiféle adalékot és ízesítést nem tartalmaz!

Az üveg tartalma 41 ml. kelgyó méreg :)

Adalékmentes, nátrium benzoáttal tartósítottuk.