+36 20 297 4560 / detkichilis@gmail.com
Házisárkány 106ml.
Megosztás másokkal:

Házisárkány 106ml.

Cikkszám: hs106p
Kiszerelés: 106 ml
Súly: 0.2 kg
Készlet:Kapható
Értékelések átlaga:5/5 (1 db)
1 600 Ft
15 Ft / ml
 üveg
Rövid ismertető: Füstön főzött cayenne chilipaprika krém. A nyers cayenne paprika erőssége kb. 30.000-50.000 SHU között mozog. A házi sárkányunk is hozza ezt az erősséget.
Erőssége: 10/3

Termékismertető

Füstön főzött cayenne chilipaprika krém. Csak cayenne paprika tele füsttel. A füstről levéve azonnal daráltuk, krémesítettük és töltöttük az üvegekbe, hogy minél több füst maradjon benne. A füst nem foglal térfogatot, és nem is térfogatnövelő, mert ugye a térfogat az nem finom. Ezt Besenyő Pistabá' is tudja. Ez a füstös paprika viszont fenomenális! Egyszerűen imádjuk :)

A nyers cayenne paprika erőssége kb. 30.000-50.000 SHU között mozog. A házi sárkányunk is hozza ezt az erősséget.


Termék adatok:

Termék neve: Házisárkány
Kiszerelés: 106 ml/ üveg
Tartalmaz: 100% melegen füstölt cayenne chilipaprika
Tartósító: hőkezelés + nátrium benzoát

Tárolás: Bontatlanul +2 és +25 fok között sugárzó hőtől és védve! Felbontás után hűtve tárolandó
Szavatosság: a terméken jelzett időpontig

Tápérték 100g termékben.
Energia: 62 KJ
Energia: 15 Kcal
Zsír: 0,2g
– amelyből telített zsírsav: 0,0g
Szénhidrát: 3,1g
– amelyből cukor: 0,3g
Fehérje: 0,5g
Só: 0,0 g

Gyártó: Tóth István
Cím: 3275 Detk, Petőfi u. 30.

Származási ország: Magyarország

Termék értékelés és véleményezés

2017. 12. 04. 10:38
Házi sárkány. Tudom, hogy sokan rendelkeznek a szűkebb, vagy tágabb családjukban ilyen jellegű jószággal, így sokan és joggal kérdezhetik, hogy minek vegyek ilyen terméket még egyet, elég az anyósom – a drága mama – is. Akkor én most elmondom, hogy miért is vegyél! Mert egy ilyen kiváló termék fogyasztása mellett még az anyósodat is szépnek és kedvesnek fogod látni!!! Az előző termékkel ellentétben itt bővebb tájékoztatást kapunk a tartalomról. Azt mondja, hogy „füstölt cayenne paprikából készült krém”. Tehát krém, ami szerintem nincs főzve, csak darálva és sózva. Az állaga is olyan igazi krémes, vannak benne magok, paprikahéj stb. De ezért krém! A kiváló füstillat már az üveg kinyitásakor megcsap. Gyermekkorom jut eszembe, amikor minden évben csináltunk kolbászt és egy „Cirmos” becenevű bácsihoz vittük el füstölni. Na, oda imádtam menni. Az a kellemes füstös illat, meg az átvevő helyiségben a rudakon lógó kolbászok, oldalasok, szalonnák sonkák látványa mind a mai napig bennem van, holott ezen élmények már legalább 30 évesek. Az illat és állag eddig 5*-os. A paprikakrém csípőssége igazi cayenne-es, lehet enni, de azért odamar. Az ízvilágáról nem tudom, mit mondjak, mert van egy szint, amit nehéz szavakkal kifejezni. Valami brutálisan komolyan magyaros-füstös dolog, mértékletes sózás mellett, melyet szintén csak pozitívumként tudok elmondani. Ez valami frenetikus. Szuperlatívuszokban tudok beszélni a Chili Hungária Manufaktúra 424 szószáról, kiválóak a Szati Chili pekándió forgácson füstölt cuccai, vagy a Chiki Chili Perzselő Pokol névre hallgató cucca a borókás bükkfafüstjével, de ennek a füst-kapszaicin-só kombinációját és ízvilágát arányaiban nem tudják űberelni. Ez egy ötös skálán minimum hetest ér!

forrás: http://gyulaicsili.blog.hu/2017/03/01/vidroczki_is_megkostolna
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Mások ezt tették még a kosárba

 Detki Kaszás
Kapható
1 500 Ft
37 Ft / ml
Részletek
 Fekete Vipera
Kapható
1 500 Ft
37 Ft / ml
Részletek
 Főnix 41ml
Elfogyott!
1 200 Ft
29 Ft / ml
Új
 Chilis Torma
Kapható
650 Ft
6 Ft / ml
Részletek